top of page

BALIK & YÃœKSELEN BALIK

Eylül ayında gökyüzünde Balık’ın karşıt burcu olan Başak burcunda çok fazla gezegen bulunuyor. Bu burçta bulunan gezegenler sizleri destekleyecek ve motive edecek. Merkür, Mars, Venüs ve Güneş gibi çok önemli kişisel gezegenlerin hepsi Başak burcunda konumlanmış durumda. Özellikle evlilik, ortaklık ve sizlere karşı düşmanlığını açıkça sergileyen kişilerle ilgili gelişmelerin olacağı bir Eylül ayı olacak.


Eylül ayında Balık ve Yükselen Balık’lar ilişkilerinde rekabetin ve hareketliliğin yüksek tempoda olacağını hissedecekler. Eylül ayı ilişkilerinizde genel olarak bir değerlendirme sürecine girip hayatınızda netlik kazanacağınız ve elemeler yapacağınız bir ay olacak. Diğer yandan yeni ilişkilerin başlaması için de çok uygun bir süreçlerle karşılaşacaksınız.


14 Eylül’de gerçekleşecek Dolunay’da evlilik ve ilişkilerde bazı gerginlikler yaşanabilir. Bu süreçlerde biraz daha alıngan ve duygusal hissedebilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınızın ve yoğunluğunuzun oldukça gündemde olacağı bir ay olacak Eylül ayı sizler için. Bu süreçte olabildiğince soğukkanlı ve sağduyulu davranmanızda fayda var.


Ay sonunda yaşanacak Yeniay ile birlikte hayatınızda bütçe ve parasal konularda hareketlenmeler başlayabilir. Para kazanımları ve borç geri alımları söz konusu olabilir. Bütçeniz konusunda dikkatli ve abartılı harcamalardan kaçınmanızda fayda var. Diğer yandan hayatınızda uzun zamandır sonlandırmayı düşündüğünüz konularda karar aşamasına gelebilirsiniz.


Özetle; Eylül ayı Balık ve Yükselen Balık’lar için ilişkiler alanında bitiş ve başlangıçların yaşanabileceği, diğer yandan ilişkiler konusunda duygusallığın ön planda olabileceği bir ay olacak. Parasal konularda kazanımların yanı sıra yeni başlangıçların ve doğru sonlanmaların da gerçekleşeceği bir ay Balık’ları bekliyor.

1 view

Recent Posts

See All

KOVA & YÃœKSELEN KOVA

Eylül ayında Başak burcunda çok fazla gezegen konumlanmış durumda. Merkür, Mars, Venüs ve Güneş gibi çok önemli kişisel gezegenlerin hepsi Başak burcunda. Kova ve Yükselen Kova’lar da dahil hepimiz iç

OÄžLAK & YÃœKSELEN OÄžLAK

Başak burcunda gerçekleşen Yeniay ve yine aynı burçta konumlanmış birçok farklı gezegen ile Eylül ayına başlıyoruz. Bu ay Oğlak ve Yükselen Oğlak’lar için rutinlerini düzgün ve istikrarlı bir şekilde

YAY & YÃœKSELEN YAY

Başak burcunda 30 Ağustos’ta gerçekleşen Yeniay ve yine aynı burçta konumlanmış birçok farklı gezegen ile Eylül ayına başlıyoruz. Bu ay Yay ve Yükselen Yay’lar için kariyerleri, çalışma konsantrasyonl

bottom of page