top of page

KOVA & YÃœKSELEN KOVA

Eylül ayında Başak burcunda çok fazla gezegen konumlanmış durumda. Merkür, Mars, Venüs ve Güneş gibi çok önemli kişisel gezegenlerin hepsi Başak burcunda. Kova ve Yükselen Kova’lar da dahil hepimiz için hayatlarında süregelen ve uygulamak istediğimiz bir düzen teması mevcut. Kova’lar özellikle borçlar, kredileri başkalarının paralarının değerlendirilmesi gibi konularda planlı ve sistemli olmaya, bu konulardan verim sağlamaya dikkat edebilirsiniz. Para yönetimi ve yatırımlarla alakalı oldukça titiz ve detaycı davranacağınız bir Eylül olacak.


Harcamaların ve kazanımların olacağı bir Eylül ayı Kova ve Yükselen Kova’ları bekliyor. Uzun zamandır beklediğiniz ödemeleri bu ay içerisinde alabilir, özellikle döviz ve borsa gibi konularda doğru hatırım hamleleri gerçekleştirebilirsiniz. Para konusu bu ay oldukça gündeminizde olacak.

14 Eylül’de gerçekleşecek Balık Dolunay’ı finans ve ekonomik konularda zaten hali hazırda gündemde olan parasal ve finansal konularınızda daha fazla hareketlilik sağlayabilir.


Dolunay süreci ve sonrası özellikle kredi almak ve varsa borçlarınızı kapatmak için oldukça uygun dönemler olacaktır.


Kova ve Yükselen Kova‘lar için seyahatlerin de yoğun olacağı bir ay olabilir Eylül ayı. Özellikle ani ve kısa mesafeli seyahatler gündeminizde olabilir. Ay sonuna doğru oluşacak Yeniay ile birlikte yeni eğitim kararları da verebilirsiniz. Bu süreçte çok daha dengede ve dingin hissedeceksiniz.


Özetle Kova ve Yükselen Kova’lar Eylül ayında harcamaların ve yatırımların yoğun olacağı diğer yandan da güzel seyahatlerin ve yakın akrabalarla yaşanabilecek toplanmaların gündemde olacağı, işlerine disiplin ve faydacılığı esas alarak yaklaşacakları bir ay geçirecekler.

1 view

Recent Posts

See All

BALIK & YÃœKSELEN BALIK

Eylül ayında gökyüzünde Balık’ın karşıt burcu olan Başak burcunda çok fazla gezegen bulunuyor. Bu burçta bulunan gezegenler sizleri destekleyecek ve motive edecek. Merkür, Mars, Venüs ve Güneş gibi ço

OÄžLAK & YÃœKSELEN OÄžLAK

Başak burcunda gerçekleşen Yeniay ve yine aynı burçta konumlanmış birçok farklı gezegen ile Eylül ayına başlıyoruz. Bu ay Oğlak ve Yükselen Oğlak’lar için rutinlerini düzgün ve istikrarlı bir şekilde

YAY & YÃœKSELEN YAY

Başak burcunda 30 Ağustos’ta gerçekleşen Yeniay ve yine aynı burçta konumlanmış birçok farklı gezegen ile Eylül ayına başlıyoruz. Bu ay Yay ve Yükselen Yay’lar için kariyerleri, çalışma konsantrasyonl

bottom of page