top of page

OÄžLAK & YÃœKSELEN OÄžLAK

Başak burcunda gerçekleşen Yeniay ve yine aynı burçta konumlanmış birçok farklı gezegen ile Eylül ayına başlıyoruz. Bu ay Oğlak ve Yükselen Oğlak’lar için rutinlerini düzgün ve istikrarlı bir şekilde sürdürebilmek, özellikle iş konularında disiplinli bir şekilde hareket etmek ve ince analizlerden sonra yeni kararlar verebilmek oldukça önemli.


Oğlak ve Yükselen Oğlak’lar hayatlarında kalıcı olabilecek kararlar alabilirler Eylül ayında. Yolculuklar, eğitimler ve yurtdışı seyahat konularında da yeni gelişmeler meydana gelebilir. Başlayacağınız yeni bir eğitimler hayatlarınızda önemli ve kalıcı olabilir. Yoğun bir iletişim trafiğinde olacağınız bu ayda bilgi alışverişi ve yeni konularda vizyoner bakış açısına sahip insanlarla görüşmeler içinde olabilirsiniz. Farklı fikirlere ve yaratıcı konulara oldukça açık olacağınız bir ay olacak Eylül ayı. Ayrıca yeni seyahat planları gündeme gelebilir.


14 Eylül’deki Balık Dolunay’ı sizleri duygusal anlamda etkileyebilir, eski anılarınıza dönmenizi sağlayabilir. Ayın ikinci yarısı sağlık konularında da dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak. Kendinizi yoracağınızı ya da zorlayacağınızı düşündüğünüz konulardan bu sürede uzak kalmanızda fayda var.


Ay sonu Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay Oğlak ve Yükselen Oğlak’ların kariyer hayatlarında hareketlenmelere sebep olacak. Yeni başlangıçlar için oldukça doğru ve iyi bir dönem. Yeni bir işe başlamayı düşünüyorsanız ya da farklı bir iş fikriniz varsa atılıma geçebilirsiniz. Eylül ayı sonları yoğunluğunuzun ve motivasyonunuzun artacağı bir dönem olacak. Unvan değişiklikleri ve terfiler de bu dönemde oldukça gündemde olacak.


Özetle; Oğlak ve Yükselen Oğlak’lar için iletişim konularında hareketliliğin yaşanacağı, yeni eğitim ve seyahatlerin gündemde olacağı bir Eylül ayı olacak. Diğer yandan iş konusunda oldukça fırsatların doğacağı ve yeni gelişmelerin yaşanacağı bir dönem Oğlak’ları bekliyor.

1 view

Recent Posts

See All

BALIK & YÃœKSELEN BALIK

Eylül ayında gökyüzünde Balık’ın karşıt burcu olan Başak burcunda çok fazla gezegen bulunuyor. Bu burçta bulunan gezegenler sizleri destekleyecek ve motive edecek. Merkür, Mars, Venüs ve Güneş gibi ço

KOVA & YÃœKSELEN KOVA

Eylül ayında Başak burcunda çok fazla gezegen konumlanmış durumda. Merkür, Mars, Venüs ve Güneş gibi çok önemli kişisel gezegenlerin hepsi Başak burcunda. Kova ve Yükselen Kova’lar da dahil hepimiz iç

YAY & YÃœKSELEN YAY

Başak burcunda 30 Ağustos’ta gerçekleşen Yeniay ve yine aynı burçta konumlanmış birçok farklı gezegen ile Eylül ayına başlıyoruz. Bu ay Yay ve Yükselen Yay’lar için kariyerleri, çalışma konsantrasyonl

bottom of page